vrijdag 15 november 2013

Een nieuw jurkje voor Lotte

Lotte is terug veel gegroeid. Hoog tijd dus om terug een nieuw jurkje voor haar te maken.
Deze keer geen nieuwe stof gekocht, maar stof gebruikt die ik nog liggen had. Ja, ja, mijn best aan het doen om de stof die ik liggen heb, eerst eens op te gebruiken. Al weet ik uit ervaring dat ik het niet kan laten om er toch steeds bij te kopen :)

Ik nam het patroon die ik al verschillende keren gebruikte. Eén van mijn favorieten trouwens. Super leuk model en ik vind dat het mijn dochters zo goed staat. Vandaar was de keuze snel gemaakt.
Het ineen stikken ging heel vlot. Ik was dus tijdig klaar, zodat ze het kon dragen op het volgende verjaardagsfeestje van een vriendinnetje.

Natuurlijk ook terug iets gemaakt voor de jarige, maar daarover meer in een volgend bericht.Het was prachtig weer, dus konden we er van profiteren om  enkele foto's buiten te nemen.

Het kartonnen huisje heeft Sint -Maarten gebracht bij haar nonkel Jeroen.
We zijn al begonnen met het te schilderen, maar zoals je kan ziet is het nog niet af.
Dat is voor een volgende keer. Wel heel leuk om dit samen te doen.
De zusjes hebben er wel al fijn samen in kunnen spelen.


3 opmerkingen:

 1. Super mooi kleedje. Als ik op het patroon klik, krijg ik een foutmelding. Kan je me zeggen waar ik het patroon kan vinden/kopen?
  Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal zou het nu moeten lukken als je op de link klikt. Het patroon komt uit het boek "Zelfgemaakte kleertjes voor elke gelegenheid" (het eerste boek).

   Verwijderen